Taske mindre end 'et gran salt' solgt for svimlende beløb: Du gætter aldrig hvad den kostede

Af: Ida Hansson

|

30/06/2023

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tasken er så lille, at man skal bruge mikroskop for at se den.

Mest læste i dag

En mikroskopisk håndtaske "mindre end et gran salt". Ja den er god nok. Og så skulle man måske fristes til at tro, at sådan en taske ikke var mange penge værd- faktisk måske ingen penge værd. Men det er den.

Tasken måler kun 657 x 222 x 700 mikrometer og er så lille, at der kræves et mikroskop for at se den.

Den beskrives som værende "lille nok til at passere gennem et nåleøje".

Håndtasken er skabt af kunstkollektivet kendt som MSCHF, et firma med base i Brooklyn, som er blevet kendt for sine grænseoverskridende kreationer, herunder sko med menneskeblod, kondisko med helligt vand i sålerne og en cologne, der lugter af 'mirakelproduktet' WD- 40.

Denne gang havde MSCHF planer om at tage trenden med små håndtasker til det yderste.

Tasken er konstrueret af fotopolymerharpiks og er fremstillet ved hjælp af 3D-printteknologi, der almindeligvis anvendes til at skabe indviklede mekaniske modeller og strukturer.

Under produktionsprocessen var nogle af taskens små prøver så små, at MSCHF-holdet efter sigende mistede dem. Det skriver Mirror.

Den nye ejer af tasken behøver dog ikke bekymre sig om at forlægge sit køb, da et mikroskop med digitalt display fulgte med i handlen.

Mikroskopet, som gør det muligt at se den mikroskopiske håndtaske, kan købes separat og varierer i pris fra $60 til tusindvis af dollars fra forskellige online-forhandlere.

Ejeren af den ekstremt lille taske hostede op med næsten 431.000 kroner.

Foto: YouTube

Anbefalet til dig