Teenager død i frygtelig arbejdsulykke

Af: Naja Radik

|

12/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Teenageren døde i en arbejdsulykke.

Mest læste i dag

En teenager fra Pennsylvania er død, efter at han blev trukket ind i en flishugger, mens han arbejdede på sit sommerjob. 

Isiah Bedocs arbejdede med en træfjernelses tjeneste, da hans tøj blev fanget af flishuggeren i Lehigh Valley, ifølge LADbible

Den tragiske hændelse skete omkring klokken 13.30, og redningsarbejdere fløj til stedet kort efter. 

De overførte den 17-årige dreng til et lokalt hospital via en helikopter, da han led “flere traumatiske skader”, ifølge politiet.

Isija blev desværre erklæret død klokken 14.45 samme dag. 

Mens politiet stadig afventer obuktionsrapporten, er den unge mands død blevet nævnt som en ulykke. 

En nabo, der ikke ønsker at blive navngivet, var vidne til ulykken og fortalte: 

“Det er meget ubehageligt, og det er meget trist hvad der skete med den unge mand. Jeg er meget ked af, at han ikke klarede det.” 

Isiah var kun få uger fra at starte på sin uddannelse på Lehigh Career and Technical Institute, hvor han skulle starte på autoteknologi. 

Efter nyheden om hans bortgang udsendte instituttet en meddelelse: 

“Vores hjerter er hos hans familiemedlemmer og venner, mens de kæmper med denne ufattelige tragedie.” 

Rektoren fra hans tidligere skole, meddelte også eleverne i et brev, at rådgivning vil være tilgængelig for dem, der har brug for det.

I kølvandet på teenagerens død lancerede en nær ven af familien, Christine Castro, en GoFundMe-side, for at hjælpe med at støtte familien.

I opslaget beskriver Christine, Isiah som en glad ung mand med hele sit liv foran sig. 

Hun skrev: 

“Han arbejdede sig gennem sommeren ved et træfirma med en ven, og han havde faktisk en anden ven med for at hjælpe, samme dag som han døde. Denne ulykke har ødelagt hele byen.”

Hun tilføjede: 

“Hans mor og stedfar, far og stedmor, hans bror og søstre og mange andre familiemedlemmer og venner, vil have en lang vej foran sig nu. Jeg beder lokalsamfundet om at hjælpe denne familie. Alle forsøger lige nu at tage tingene dag for dag og at håndtere smerten.” 

En undersøgelse af ulykken er også i gang.

Anbefalet til dig