Teenager fødte søn i al hemmelighed: Så gjorde hun det utænkelige

Af: Ida Hansson

|

12/05/2023

Nyheder
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den nu nitten-årige kvinde fødte sin søn hjemme hos sine forældre i al hemmelighed. Så gjorde hun det utænkelige.

Mest læste i dag

Artiklen indeholder beskrivelser, der kan virke stødende. 

19-årige Paris Mayo, som var 15 år på tidspunktet for hændelsen, er blevet anklaget for, at have myrdet sin nyfødte søn i hendes forældres hjem i Ross-on-Wye, Herefordshire, den 23. marts 2019.

Hun blev sidste år anklaget for drab efter en efterforskning fra West Mercia Police.

Anklageren Hankin KC, der åbnede sagen i retten torsdag d.11 maj, fortalte juryen:

"Mellem kl. 21.30 og 22.30 den 23. marts 2019 fødte den 15-årige Paris Mayo en lille dreng. Han blev født i live. Fødslen fandt sted i stuen i familiens hjem, hvor hun boede sammen med sine forældre og sin dengang 16-årige bror George. Den tiltalte var alene og efterlod spædbarnet uden hjælp. Pigens mor og far var i huset på det tidspunkt, men var ovenpå, hvor hendes far, som var syg, var i gang med hjemmedialyse under opsyn af pigens mor," sagde Anklageren Hankin KC, der åbnede sagen ved Worcester Crown Court i går torsdag.

"Efter fødslen overfaldt den tiltalte babyen, brækkede den øverste venstre og højre side af kraniet og forårsagede en alvorlig hjerneskade. Omtrent to timer senere, da tiltalte indså, at babyen stadig var i live, proppede den tiltalte stykker af vat ind i hans mund og hals," fortsatte han.

Anklageren forklarede, at det første stykke vat blev proppet så langt ned i halsen, at det blokerede den lille drengs luftveje, og han blev derfor kvalt.

Paris lagde efterfølgende det døde spædbarn i en skraldepose, satte posen foran hoveddøren og gik seng. Det skriver Mirror.

Den efterfølgende morgen skrev hun en sms til sin bror om, at han bare kunne smide posen ud, når han skulle ud med skraldet, og at der bare var opkast i posen.

Det kom frem at Paris' mor havde spurgt sønnen, hvad der var i posen. Til det svarede han, at posen var usædvanlig tung, og at den havde efterladt striber af blod på dørtrinnet.

Moren åbnede posen og skreg: 'Der er en baby i posen ... Paris har født'." Der efter skyndte hun sig at ringe 112.

Ambulancefolk ankom og fandt Paris i huset siddende sammen med sin mor som holdt i babyen, der var viklet ind i et lagen, uden tegn på liv.

Paris fortalte paramedicinerne, at hun "ikke vidste, at hun var gravid". Da Paris senere tog på hospital med sin mor og den livløse baby bag i en ambulance, hørte paramedicinere Paris sige: "Er det min skyld? Gjorde jeg dette?", og senere: "Det er min skyld, det er min skyld."

Efter ankomsten til hospitalet, tilføjede Hankin, hørte læger hende sige: "Det er ikke min skyld, at babyen døde, vel? Hans hoved ramte gulvet, og jeg ventede på en lyd."

Pigen erkendte at selvom hun havde støttende forældre, som kunne have støttet og hjulpet hende, så dræbte hun barnet.

Hun nægter at have begået en fejl. Detssagen, der forventes at vare i seks uger er fortsat igang.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig