Telegigant lancerer absurd billigt mobilselskab

22/9/20 13:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
‘Ingen binding, ingen gebyrer og ingen tillægsydelser’.

Denne artikel indeholder affiliate.

Det kan være svært at navigere rundt i, hvilket mobilselskab der indeholder alt det du skal bruge og samtidig er billigt. Nu har TDC lanceret et nyt lavpris-mobilselskab som skal gøre det enkelt og nemt for kunden.

Det er det TDC-ejede Nuuday som har lanceret mobilselskabet eesy, som tilbyder et både enkelt og billigt mobilabonnement. Det enkle og 100% digitale teleselskab, har gjort det overskueligt og nemt for kunderne at oprette sig - og ikke mindst finde frem til det rette abonnement for kunden.

Opret dig hurtigt og nemt som kunde hos eesy her.

‘Kun det du har brug for’

Ideen hos eesy er at kunden ikke behøver at bruge en masse krudt på, at skulle lede efter det abonnement som passer bedst - men som alligevel indeholder en masse overflødigt, som aldrig bruges og alligevel betales for. 

‘eesy er et 100% digitalt teleselskab. Vi gør mobiltelefoni nemt og matcher din digitale hverdag. Hos os skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld. Vi vil gerne give dig det, du har brug for. Hverken mere eller mindre. På Danmarks bedste mobilnetværk’. Skriver eesy selv på deres hjemmeside. 

Der er desuden heller ingen oprettelse, gebyrer, musik, binding eller alt-muligt-andet - og heller ingen overraskelser med småt. Derfor navnet eesy, skriver de på hjemmesiden.

eesy tilbyder blandt andet et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark + 10 GB i EU til 99 kroner. Har man brug for mere data, kan man for flad tyver fordoble datamængden.

Opret dig på få sekunder ved at klikke her.

Direktør for Nuudays digitale brands fortæller til inputmag.dk at deres tilgang fra start af, har været at det skal være enkelt og nemt for kunden.

eesy er et rent digital teleselskab, der skal tilgås via internet. ligesom et andet Nuuday-ejet mobilselskab, nemlig Telmore. Ud over de to nævnte sælger også Yousee mobilabonnenter, så Nuuday har nu tre forskellige mobilselskaber under paraplyen.

“Med lanceringen af eesy fuldender Nuuday udbuddet af mobilløsninger med tre forskellige brands, der dækker de forskellige behov og ønsker til mobiltelefoni, som danskerne efterspørger,” skriver selskabet i en pressemeddelelse.

“Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetid mobilløsning uden tillægsprodukter, men som samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk”, fortæller Michael Moyell Juul som er CEO i Nuuday.

Opret dig nemt og hurtigt som kunde hos eesy her.