Telenor udsender vigtig advarsel: Dette skal du gøre

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu er det tid til at træde varsomt.

Mest læste i dag

En advarsel fra Telenor har nu set dagens lys, og derfor er det tid til at spidse ører.

Advarslen er udsendt via appen 'Mit digitale selvforsvar', og den gælder samtlige danskere, hvorfor det ikke kun er kunderne, der er i farezonen for denne trussel.

Telenor skriver i advarslen, at der er falske mail i omløb, men at det er ufarligt at modtage mailen, men at man ikke skal klikke på linket, der følger med.

Hele advarslen kan læses herunder.

"Hvem modtager det: Tilfældigt udvalgte mailadresser

Hvor farligt er det: Det er ufarligt at modtage e-mailen, men man skal ikke klikke på linket. Der er tale om SPAM, som forsøger at lokke brugeren til at klikke på et link for at hente yderligere oplysninger fra brugere eller skabe takseret trafik til en bestemt side.

Hvad skal der gøres: Slet mailen med det samme, så ingen brugere kommer til at trykke på linket.

Hvad udsendes: En mail som udgiver sig for at være på vegne af Telenor, ordrebekræftelse på iPhone 15."

Du kan se et eksempel på beskeden herunder.

Foto: Mit digitale selvforsvar

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig