Telenor udsender vigtig advarsel til alle danskere

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Advarslen gælder ikke kun Telenors kunder, men samtlige danskere.

Lige nu læser andre også

Nu er det tid til at træde varsomt.

Den store, danske telekommunikationsvirksomhed Telenor har nu udsendt en advarsel via appen "Mit digitale selvforsvar" til alle danskere, hvorfor du også skal spidse ører, selvom du ikke er kunde hos dem.

Årsagen til at en advarsel nu er blevet udtalt skyldes, at en svindelmail i skrivende stund er i omløb. Af advarslen fremgår det, at man ikke skal klikke på det link, man modtager i mailen.

Tilmed anbefales det at man sletter mailen, så man ikke kommer til at trykke på linket ved et uheld.

Herunder kan du læse, hvad Telenor skriver i forhold til, hvor farlig mailen er, samt hvad du skal gøre, hvis du modtager den:

Hvem modtager det:

Tilfældigt udvalgte mailadresser

Hvor farligt er det:

Det er ufarligt at modtage e-mailen, men man skal ikke klikke på linket. Der er tale om SPAM, som forsøger at lokke brugeren til at klikke på et link for at hente yderligere oplysninger fra brugere eller skabe takseret trafik til en bestemt side.

Hvad skal der gøres:

Slet mailen med det samme, så ingen brugere kommer til at trykke på linket. Hvad udsendes: En mail som udgiver sig for at være på vegne af Telenor, omhandlende en konkurrence om en iPhone 15 Pro. Vær særligt OBS på, at denne udsendes, fra den falske afsender "Telenor-Department".

Herunder kan du et et eksempel på den falske mail:

Foto: Mit digitale selvforsvar

Anbefalet til dig