Temu laver stor ændring: Indfører minimumsbeløb

Af: Lucas Andreas

|

11/07/2024

Nu er det slut med ordre for helt små beløber.

Mest læste i dag

Den kinesiske shopping app Temu har taget både internettet og forbrugere med storm.

Deres ultra-billige produkter er populære blandt mange, men nu er en stor ændring på vej.

Fremover bliver der nemlig indført et minimumsbeløb for hver ordre.

Det skriver norske Dagbladet.

Tidligere kunne man bestille varer uanset prisen, men nu har Temu indført et minimumskøb på 210 kroner, og hvis man forsøger at bestille for mindre end dette beløb, vil købet ikke kunne gennemføres.

Ændringen er bekræftet af Michael Falk, PR-chef for Temu i Norden, som i en mail til Dagbladet forklarer, at virksomhedens mål er at tilbyde produkter til fabrikspriser ved at eliminere mellemled og optimere forsyningskæden.

Michael Falk uddyber, at Temus model adskiller sig fra traditionelle butikker ved kun at sende produkter, der allerede er solgt. Det mindsker risikoen for affald, da der ikke opbevares varer på lager i forventning om salg.

"Når vi sender et produkt, er det allerede solgt, hvilket mindsker risikoen for, at produktet i stedet bliver smidt ud og bliver til affald," skriver Michael Falk.

Temu har også forklaret minimumskravet på deres hjemmeside med henvisning til bæredygtighed: "Temu har et ordrekrav på mindst 210 kroner, så vi fortsat kan tilbyde flere og billigere varer. Tilføjelse af flere varer vil også hjælpe med at forhindre overskydende emballageaffald."

Da Dagbladet spurgte, om minimumskravet kunne føre til overforbrug, forklarede Falk, at det samlede køb bidrager til mindre emballage per produkt og forsikrede, at de ikke ønsker at opfordre til unødvendige køb.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig