Thomas Eje sætter million-ejendom til salg: Se det farvestrålende kunsterhjem her

Nyheder
Thomas Eje og hustruen har sat deres landejendom til salg. Foto: PR - Thomas Eje / Showbizz Danmark
Det kan snart være slut med at slå ud med armene på Sydals åbne vidder for den folkekære entertainer Thomas Eje.

Lige nu læser andre også

Sammen med hustruen og kunstmaleren, Katherine Scrivens Eje, har han nemlig netop - efter mere end ét årti på adressen - udbudt sin farvestrålende landejendom på den sydjyske ø til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Thomas Eje - multikunstner og en tredjedel af den populære komikergruppe Linje 3 - købte i 2008 den nedlagte landejendom, der i dag inkluderer "Kulturhus Harbæksgaard”. Det består ifølge salgsmaterialet fra liebhavermæglerkæden Lilienhoff blandt andet af et stort galleri, en riddersal og en koncertsal med bar og backstagelokaler.

Kreativiteten fortsætter indenfor i det 410 kvadratmeter store stuehus, hvor der er både et orangeri og et atelier - og så ligger hele baduljen på en næsten 9.000 kvadratmeter stor grund.

Hvad koster det?

Dengang kunsterparret købte ejendommen smed de 2,7 millioner kroner for ejendommen. Nu - 12 år senere - kan du købe villaen med otte værelser, kulturhuset og beliggenheden på "den grønne ø" for 4,6 millioner kroner.

Den udbudspris betyder, at Eje-parrets villa er det sjette dyreste hus, der lige nu er udbudt til salg på Als, Ifølge Boliga.dk 

Det dyreste er et mere end 280 kvadratmeter stort byhus fra 1897, der ligger i Sønderborg med udsigt til bugten og Sønderborg Slot. Det er udbudt til salg for lige under otte millioner kroner.

Thomas Eje har udfoldet sine kunstneriske talenter som både musiker, skuespiller, entertainer, kunstmaler og sanger, men mange kender ham nok især fra makkerskabet med Anders Bircow og Preben Christensen i Linje 3, som debuterede på TV i 1980, men Eje kan dog også skrive; stemmen til rummanden Buzz Lightyear i Toy Story-filmene på CVet.

Se Thomas Ejes kunsterhjem her

Anbefalet til dig