Thomas Helmig overrasker med nyt bingo-eventyr

Nyheder
Foto: PR
Nu pustes der nyt liv i musikerens mange hits

Lige nu læser andre også

Nu får danske spil-entusiaster endnu en lejlighed til at synge med på ’Stupid Man’, ’Nu hvor du har brændt mig af’ og alle de andre klassikere i Thomas Helmigs bagkatalog. Det er to iværksættere, der har udviklet et spil baseret på musikken fra Aarhus' nationalskjald

"Få ting slår følelsen af at synge med på gode gamle klassikere i godt selskab. Tilsæt lidt venskabelig konkurrence og massevis af gode grin; så er en god aften tæt på at være i hus," skriver SMSCS Games Aps i en pressemeddelelse   "Med det nye brætspil ’Skru op for Thomas Helmig’ får du rig mulighed for at samle vennerne og skråle med på alle de største hits fra en af Danmarks største hitmagere gennem 4 årtier"

Starter som corona-projekt

Med ’Skru op for Thomas Helmig’ udvides serien af ’Skru op for’-spillene. “Vi tror på, at alle har savnet lidt fest og musik. Det er et selskabsspil, som også egner sig godt til opvarmning før en koncert, “ udtaler Camilla Skibsted fra SMSCS Games.   Virksomheden bag ’Skru op for’-spillene består af iværksætterne Linda Libolt og Camilla Skibsted. De savnede, ligesom så mange andre danskere, koncerter og musikoplevelser under Corona-nedlukningen.   Sammen skabte de ’Skru op for’-spillene og rykkede den gode stemning ind i stuen. Siden er det blevet til seks underholdende varianter: Skru op for 80´erne, 90´erne, 00´erne, 10´erne, Hollywood og nu Thomas Helmig.   “Vi har glædet os meget til at kunne sige det højt, og er stolte og ydmyge over, at Thomas Helmig ville være med. Vi håber, at alle Helmig fans vil tage godt imod spillet” udtaler Linda Libolt fra SMSCS Games.

Anbefalet til dig