Tidligere 'Bachelorette'-deltager blev erklæret død: Nu har sagen taget en uventet drejning

30/08/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
I går blev den tidligere 'Bachelorette'-deltager Josh Seiter erklæret død.

Mest læste i dag

I går kom nyheden om, at den 36-årige Josh Seiter var død. Der blev postet en lang tekst på hans Instagram-profil, hvor familien bekræftede den hjerteskærende nyhed.

Nu har sagen dog taget en uventet drejning. Josh Seiter er nemlig ikke død.

"Som I kan se, er jeg i live og har det godt," siger Seiter i en video, der blev lagt ud på hans verificerede Instagram-side i går tirsdag.

I videoen hævdede han, at hans konto var "hacket", og at han "desperat" havde forsøgt at komme ind på den igen i de sidste 24 timer.

CNN har kontaktet Meta, der ejer Instagram, for at søge kommentarer og bekræftelse af hackingen.

"Da jeg så, at jeg var blevet hacket, og denne ting var blevet postet, og den var designet til at virke ægte, men den forsøger virkelig at fremkalde en reaktion fra folk og 'trolde', det er meget oprørende for mig," sagde Seiter i en telefonsamtale med CNN tirsdag eftermiddag.

Flere medier havde tidligere rapporteret, at Seiter var død i en alder af 36, baseret på en erklæring, der blev postet på hans side, og som til dels lød: "Det er med et ekstremt tungt hjerte, at vi deler den tragiske nyhed om Joshuas uventede bortgang. Som alle, der kendte ham kan bevidne, var Joshua et utroligt stærkt lys i en stadig mere dunkel verden."

"Nogen spillede en grusom joke og hånede min psykiske sygdom og de kampe, jeg har gennemgået med depression og selvmordsforsøg," sagde han i sit videoopslag.

Han undskyldte hændelsen og sagde, at han arbejder på at "identificere, hvem der stod bag dette." "Jeg synes, det er voldsomt, jeg synes, det er skuffende," sagde Seiter til CNN om det falske indlæg.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Anbefalet til dig