Tidligere Bridgerton-stjerne i forhandlinger om at vende tilbage til sæson 3

20/6/22 07:05

Naja Radik

Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix
Regé-Jean Page er angiveligt i forhandlinger om, at vende tilbage til den tredje sæson af Netflix hitserien Bridgerton. Han forlod programmet efter sæson et, hvor han spillede hertugen af Hastings.

Regé-Jean Page er i forhandlinger om, at gøre en kæmpe tilbagevenden til den tredje sæson af Bridgerton. Det skriver The Mirror

Netflix serien holder angiveligt samtaler med Regé-Jean, der spillede hertugen af Hastings i hitserien, for at se, om han kan vende tilbage til den kommende tredje sæson.

Hertugen af Hastings’ kærlighedshistorie med Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), blev et kæmpe hit hos Netflix-seerne og i den anden sæson udforskede serien romantikken mellem Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) og Kate Sharma (Simone Ashley). 

Nu ser det altså ud til, at Regé-Jean kan vende tilbage til den nye serie. 

En kilde siger til The Sun

“Regé-Jean var altid meget åben om sin intention om, at forlade showet efter den første sæson og gå videre med andre projekter. Men for nyligt, har der været en dialog mellem ham og seriens chefer.” 

“Intet er formelt aftalt endnu. Tingene er meget oppe at vende i øjeblikket, men det bliver uden tvivl, et spændende år for Regé-Jean.”  

Fans vil uden tvivl, blive begejstrede over muligheden for, at Regé-Jean vender tilbage, da der var ramaskrig, da han forlod serien.

Det sker, efter at Regé-Jean udtalte, at Bridgerton-fans langede ud, da han blev castet som hertugen. 

Han sagde: 

“Jeg vil specifikt gerne give et skud ud til de brasilianske fans, for de havde min ryg, før nogen andre havde.” 

“Da alle andre stadig var passive aggressive og var utilfredse, fordi jeg ikke havde blå øjne, var brasilianerne der for mig.” 

Skaberen Shonda Rhimes forklarede, at der ikke var nogen måde at bringe ham ind i showet på, hvis de skulle følge historien som i bøgerne. 

“Jeg var begejstret for tanken om, at kunne fortælle en komplet romantisk historie, der har en ende, hvor man ikke finder fjorten andre grunde til, at parret ikke kan være sammen eller ærligt talt, har Regé til at stå i baggrunden for en andens romantik. Det giver ikke mening.” 

“De bøger dikterede virkelig, hvad vi gjorde, og vi ønsker, at talent skal have en fantastisk oplevelse og fortælle den historie, de fortæller, autentisk.” forklarede Shonda.