Tidligere landsholdsspiller laver chokerende karriereskifte: Det her skal han nu

Af: Kasper Rud

|

03/10/2024

Nyheder
Foto: Claus Bonnerup/Clausbonnerup/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bonnerup/Clausbonnerup/Ritzau Scanpix
Det bliver en ny og anderledes hverdag.

Lige nu læser andre også

Mikkel Beckmann skifter fodboldbanen ud med radiostudiet

Den tidligere landsholdsspiller Mikkel Beckmann er klar til et nyt kapitel i sin karriere, når han træder ind i rollen som radiovært på NOVA.

Beckmann har tidligere har repræsenteret det danske landshold og spillet for klubber som Randers, FC Nordsjælland og Hobro.

Han skal nu lede lytterne gennem UEFA Europa League og UEFA Conference League-kampe hver torsdag aften i det nye radioprogram NOVA League.

Det skriver Ekstra Bladet.

Sammen med sin medvært, Karoline Haubek, vil Beckmann være omdrejningspunktet for to timers underholdning, fodboldsnak og optakt til aftenens kampe. Programmet er blevet til i samarbejde med Disney+, og de lover at levere en unik blanding af sport og festlig stemning.

Disney+ har rettighederne til de to europæiske turneringer, hvilket gør samarbejdet naturligt for at nå ud til både fodboldfans og NOVAs brede lytterskare.

Ifølge Steffen Raastrup, Content Director hos Bauer Media, har man store forventninger til det nye makkerpar. "I NOVA League vil vi give en kærlig og festlig optakt til aftenens kampe, hvor vi involverer vores fantastiske lyttere og sætter den rette stemning. I Mikkel og Karoline har vi det perfekte makkerpar, der kan gøre formidlingen både sjov og involverende," udtaler Raastrup.

Selvom Beckmann skifter fodboldstøvlerne ud med mikrofonen, vil han stadig have en fod i sporten. Ved siden af sit nye job som radiovært fortsætter han som assistenttræner for Lyngby BK, hvilket sikrer, at han fortsat er tæt på det spil, han elsker.

For Beckmann markerer dette et spændende skifte fra fodboldbanen til radiostudiet, hvor hans erfaring fra topfodbolden vil komme lytterne til gode.

Anbefalet til dig