Tidligere medfange: Peter Madsen indrømmede at have dræbt flere

28/9/21 18:52

Mathias Busekist

Foto: Joi Ito
Peter Madsen skulle angiveligt have indrømmet, at han har flere mord på samvittigheden.

Peter Madsen har angiveligt indrømmet, ifølge en tidligere fængselsindsat, som afsonede med Peter Madsen i Herstedvester Fængsel, at han ikke kun har det bestialske mord på den svenske journalist Kim Wall på samvittigheden, men flere. 

Det fortæller han i "Nogen ved noget om Emilie Meng", en dokumentarserie, som onsdag får premiere på Discovery+ samt Kanal 5. 

Kilden fortæller, at Peter Madsen skulle have erkendt yderligere to drab, hvoraf det ene skulle være blevet begået i Serige, mens hans andet mord fandt sted i Korsør. 

Peter Madsen skulle sågar have fortalt, at Korsør-mordet fandt sted i 2016 - så kilden tror, at der er tale om Emilie Meng. 

B.T. skriver, at Peter Madsen blev anset som værende mistænkt i sagen, som fortsat er uopklaret, om 17-årige Emilie Mengs død. 

Medfangen fortæller, at Peter Madsen har erkendt de to mord, mens de begge afsonede i Herstedvestr Fængsel, hvor de havde mange snakke, når de var ude i gården. 

"Vi havde gårdture sammen, i og med at han ikke måtte have gårdture sammen med andre af hensyn til sin egen sikkerhed. Efterhånden som vi snakkede sammen, blev vi mere tætte. Han kan godt lide at fortælle ting," fortæller den tidligere medfange ifølge B.T, som er bekendt med hans identitet, ligesom de har set dokumentation, der bekræfter, at han har afsonet i Herstedvester Fængsel samtidig med Peter Madsen. 

Han fortæller, at Peter Madsen indrømmede, at han var kørt til Korsør aftenen før Emilie Meng forsvandt 10. juli 2016 i ren frustration over nogle projekter, som fejlede. Men han skulle være blevet ramt af træthed, hvorefter han lagde sig til at sove i sin varevogn. 

Natten, Emilie Meng forsvandt, beskriver flere vidner en hvid varebil - samme farve som Peter Madsens varevogn - som de skulle have set køre rundt i Korsør med høj hastighed,