Tidligere 'One Direction'-stjerne hastet på hospitalet: Aflyser turné

13/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den tidligere 'One Direction'-stjerne har været nødt til at aflyse sine kommende koncerter.

Mest læste i dag

Liam Payne er blevet hastet på hospitalet med "frygtelige nyresmerter", og han har nu været tvunget til at aflyse en kommende turné.

Den tidligere One Direction-stjerne blev angiveligt syg under en tur til Comosøen i Italien med kæresten Kate Cassidy.

Den 30-årige blev kørt til akutafdelingen efter at have fejret sit og Kates et-års dag. Læger menes at have holdt sangeren på hospitalet, hvor han efter sigende vil blive i "adskillige dage"

Kilder siger, at hans tilstand er dårlig, men at han bliver hjulpet af kæresten. Læger vil angiveligt udføre "enhver mulig test" i et forsøg på at komme til bunds i Liams igangværende helbredsproblemer. Det skriver Mirror.

"Liam har det dårligt, men han er det bedste sted, han kan være, og endelig vil læger være i stand til at komme til bunds i, hvad der foregår. Naturligvis er han ked af, at hans og Kates tur til Comosøen er blevet ødelagt," sagde en insider til The Sun.

"Men hun var i det mindste der for at hjælpe ham, da han blev syg. Læger har advaret ham om ikke at forvente at blive udskrevet i mindst seks dage mere. De vil gerne udføre alle mulige test for at forstå problemet fuldt ud, men de har nu mistanke om, at der har været et underliggende problem i et stykke tid, der er blevet værre," tilføjede insideren.

Det sker kun få uger efter, at Liam aflyste sin kommende turné efter at have lidt en 'alvorlig nyreinfektion'. Han blev tvunget til at aflyse sine koncerter i Sydamerika efter at være blevet kørt på hospitalet for første gang i august.

På det tidspunkt fulgte han lægernes strenge ordrer om at "hvile og komme sig".

Liam annoncerede nyhederne på sociale medier og sagde, at han beklagede over for alle, der havde købt billetter, og at tilbagebetalinger blev behandlet.

Anbefalet til dig