Tidligere prognoser skrottet: DMI melder om vejrskifte

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der glædeligt nyt til danskerne.

Mest læste i dag

Forårsvejret har meldt sin ankomst, og denne gang ser det ud til, at det er kommet for at blive.

I går, mandag, viste vejret gode takter, og tirsdag vil fortsætte ned ad samme vej.

Temperaturerne bliver gradvist varmere nu, og det ser ikke umiddelbart ud til at stoppe, men i går fortalte DMI’s prognoser, at danskerne skulle forvente regn i dag, men den prognose trækker de nu i land med.

Fronter, der kommer vestfra, har ikke lette vilkår i øjeblikket. Luftstrømmen, der befinder sig højere oppe i atmosfæren, dirigerer hvilken retning de forskellige fronter skal bevæge sig i. 

De næste par dage vil luftstrømmen, der ligger i atmosfæren, være mere fra syd mod nord end fra vest mod øst.

Derved får fronter fra Atlanterhavet svært ved at bevæge sig ind over det danske land vestfra, da de vil gå i stå over Nordsøen, hvorefter de vil blive opløst.

Og det er faktisk glædeligt nyt for danskerne.

Det betyder nemlig, at nedbøren, som fronterne skulle bringe ind over det danske land vestfra, vil blive erstattet med overvejende tørt vejr og en god mængde solskin landet over.

Sådan skriver DMI

Det betyder også, at gårsdagens forudsigelser ikke holder stik, da der var lovet regn i større mængder. 

Som udgangspunkt kan man altså lade paraplyen blive inden døre og nyde de højere temperaturer, vi ikke har oplevet i de øvrige forårsmåneder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig