Tidligere reality-deltager i sorg efter dødsfald

Af: Thea Andersen

|

30/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pernille Nygaard går ind i det nye år i sorg.

Mest læste i dag

En tragedie har ramt Pernille Nygaard og hendes familie, skriver SE og HØR.

På Instagram afslører hun nemlig, at hun har mistet sin farfar.

"I går aftes mistede jeg min højtelskede farfar," skriver den tidligere reality-deltager i et Instagram-opslag, som hun netop har lagt op.

Ud fra opslaget tyder det på, at hun har haft et tæt og helt særligt forhold til hendes nu afdøde farfar.

"Minderne vil aldrig forsvinde. Jeg er evigt taknemlig for, at jeg har brugt store dele af min barndom ved min farmor og farfar. Minder af farfar og mig der går i haven og vander blomster, bygger en indianerhule af bambuspinde og maler malerier," skriver Pernille Nygaard, der blev kendt under 'Paradise Hotel 8', og fortsætter:

"Godnatsange og godnathistorier - sjov og spas. Min farfar var altid festens midtpunkt, og man var slet ikke i tvivl om når han indtog et rum - hans fantastiske væsen lyste op alle steder."

Og det at være festens midtpunkt er noget, den tidligere reality-deltager har arvet fra sin farfar. Det er også derfor, at hun i opslaget lover, at have ham med i sine tanker til enhver festlig lejlighed.

"Min farfar, du vil altid være i mit hjerte og i mine minder. Jeg elsker dig og jeg er så stolt af at være dit barnebarn. Mine børn vil en dag høre om dig og de kommer til at elske dig ligeså højt og vi kommer til at græde og grine når fotoalbummet tages frem - hvil i fred min højtelskede farfar," slutter hun.

Herunder kan du se det rørende opslag, og et gammelt billede af Pernille og hendes farfar. Det kræver dog, at du følger hende.

Anbefalet til dig