Tidligere TV 2-vært måtte aflyse liveudsendelse: Datter var i Field's

05/7/22 14:05

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
"Festen, der blev til et mareridt."

Søndag blev som bekendt en sorgens dag for Danmark, da kaos brød ud i Field's som følge af en 22-årig var begyndt at skyde tilfældige mennesker i storcenteret.

Den tidligere TV 2-vært Henrik Skovgaard, som var i færd med at dække Tour de France-starten i Danmark for TV Syd, fik da opringningen, der er alle forældres værste mareridt.

Han blev ringet op af ekskonen, der sagde, at datteren, de har sammen, befandt sig i Field's søndag aften.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

"Festen, der blev til et mareridt," skriver han indledningsvist.

Han skriver, at festen begyndte, da han fik lov til at dække Tour de France i Danmark, hvor han fik "adgang til næsten hele pivtøjet".

"Adgang til næsten hele pivtøjet - privilegeret. Fra den årle morgen først i Vejle og senere i Sønderborg. Midt i en kæmpefest. Men en opringning klokken 19.03 ændrede alt," skriver han efterfølgende.

Han fik af ekskonen at vide, at deres datter var nær det sted, hvor skuddene først blev affyret i Field's, men at meldingen lød, at hun var sluppet uskadt afsted.

"Der gik lidt tid, da reaktionen kom. Gråd. Liven blev aflyst. Festen var nu et mareridt. Jeg har talt med min datter og fået detaljer. Derfor kan jeg sige hun gjorde alt rigtigt," skriver han endvidere.

Han slutter skrivet af med stolthed, da han fortæller, at datteren ikke blot slap uskadt afsted, men at hun samtidig hjalp en 2-årig dreng ud.

"Jeg er stolt af dig - og taknemmelig over for de højere magter, at skuddene ikke ramte dig. Du er mit et og alt. Mine tanker går til ofre og pårørerende - men i høj grad også til dig Marie. Du viste den lille pige, som tog ansvar, handlekraft og mod. Den lille pige er voksen. Jeg elsker dig!," skriver han slutteligt.

Ekskonen Anne Kruse Brødsgaard, som også arbejder som journalist, og Henrik Skovgaard har sammen datteren Marie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook