Tidligere 'Vild med dans'-stjerne kommer med opråb: Stop det!

Foto: Shutterstock
Hun fortæller, at den shaming og frygt, hun oplevede fra andre, har været forfærdeligt.

Mest læste i dag

I den seneste tid har smittetallene vidnet om, at coronavirus igen har været på fremmarch.

I den forbindelse er de kendte naturligvis ikke undtaget, hvorfor der naturligvis også har været en hel række kendisser, der er blevet ramt af coronavirus, herunder er Mie Moltke blevet smittet.

Nyheden bekræfter hun i et opslag på Instagram, hvor hun i samme ombæring giver en opsang til dem, der har været efter hende. 

"Efter to uger i sengen er det vidunderligt at være ‘ude’ igen. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Jeg har lært meget!," skriver hun i opslaget, hvorefter hun tilføjer: 

"Bekendtskab med corona, mærket shaming og frygt fra andre: 'Hvem har du smittet, hvordan er du syg'... er det din 'egen skyld' ... Mange langt ude ting i en tid, hvor splittelse og fordømmelse står ret højt hos mange!"

Hun fortæller herefter, at den shaming og frygt, hun oplevede fra andre, i forbindelse med at være blevet smittet med coronavirus, var forfærdeligt, hvortil hun kommer med en opfordring til danskerne. 

"Det kan jeg garantere ikke giver noget godt! Shaming omkring corona er frygteligt! Bare send kærlighed til folk! Kun! Uanset!," kommer det fra Mie Moltke.

Hun fortæller, at der dog også har været fordele ved at have ligget i sengen i 14 dage, fordi hun i den forbindelse har haft ekstra tid til at se serier, komme ned i tempo og nyde nærværen. 

"Nyd jeres dag ... her med bitte små skridt ud i verden igen! Og det er dejligt!," kommer det slutteligt i opslaget fra Mie Moltke.

Anbefalet til dig