Tidligere 'Vild med dans'-vært deler stor nyhed

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er blevet delt store nyheder.

Mest læste i dag

Christiane Schaumburg-Müller har i en Instagram-story delt store nyheder med sine følgere.

I hendes story på Instagram skriver den tidligere "Vild med dans"-vært, at hun skal giftes med sin forlovede, Daniel Åxman.

Hertil får man afsløret flere detaljer om brylluppet.

"Shit teksten var ikke ment som at vi er med baby! Det er mig, der skriver, som jeg taler! 2023 baby!!!!! (Meaning: shit hvor jeg glæder mig for vi skal freaking giftes!!!!)!," skriver hun.

Christiane Schaumburg-Müller delte torsdag aften et opslag på Instagram, der viser hende sammen med Daniel Åxman.

Men til Christianes billede skriver hun: "2023 baby".

Billedteksten fik således flere til at spekulere i, hvorvidt de venter barn. I stedet har der altså været tale om, at de i år skal giftes.

I marts 2022 afslørede 40-årige Christiane Schaumburg-Müller, at hun og 41-årige Daniel Åxman skulle giftes. Her fik man dog ikke oplyst, hvornår brylluppet skulle stå.

På hendes Instagram delte hun en lang række billeder fra deres tur til Den Dominikanske Republik, hvor Daniel Åxman friede.

"Our together is forever," skrev hun og tilføjede:

"Turen til Den Dominikanske Republik i vinterferien blev til noget helt særligt."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig