Tidligere 'Vild med dans'-vært deler trist nyhed: Tak for alle minderne

19/11/22 11:53

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere 'Vild med dans'-vært har delt en trist nyhed med sine følgere på Instagram. Han har nemlig mistet sin mor.

53-årige Claus Elming, der blandt andet er kendt for sin rolle som vært i 'Vild med dans', har delt den triste nyhed, at han har mistet sin mor.

Det skriver han i et opslag på Instagram.

På det sociale medie skriver han, at han efter planen skulle være fløjet til USA med sin mor fredag i denne uge. Desværre gik det ikke, som mor og søn havde planlagt.

Torsdag gik hun nemlig bort, mens hun var indlagt på Rigshospitalet i København, skriver Claus Elming i sit opslag.

"Farvel Fru Elming. Lidt tristesse på glansbillede-app’en. Fredag skulle jeg være fløjet med min mor til USA, men den sidste rejse blev lidt længere end forventet. Hun sov ind på Riget torsdag nat," skriver han.

På det sociale medie har han også delt en lang række billeder af sin mor. På flere af billederne er Claus Elming også selv med.

Man får derfor et indtryk af, at han har et stort antal gode stunder at se tilbage på, når han skal mindes sin mor. Og netop dette giver han også udtryk for i sit opslag.

"Tak for alle minderne og god rejse," lyder det fra ham.

I kommentarfeltet er der mange, der sender kondolencer og hilsner til Claus Elming. Det gælder blandt andet Michael Olesen, der flere gange har deltaget i 'Vild med dans'.

"Kondolerer min ven. Din søde og elskelige mor var et fantastisk menneske, de bedste tanker til dig og familien," skriver Michael Olesen som kommentar.

Også Line Baun Danielsen sender en hilsen til Claus Elming, hvori hun skriver følgende: "Kære Claus… Kondolerer med dig mor… De kærligste tanker til dig og din familie. Hvor trist."

Hertil har Nicolaj Kopernikus, blandt flere andre, også sendt kondolencer i retning af den tidligere 'Vild med dans'-vært.

"Kondolerer. Kærlige tanker til dig og resten af familien," lyder det fra Kopernikus.