'Tiger King'-stjernen 'Joe Exotic' smider kæmpe bombe: Vil gøre det fra fængslet

Af: Ida Hansson

|

16/03/2023

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nu kommer 'Joe Exotic' med ne kæmpe nyhed.

Mest læste i dag

I en drejning, der er værdig til en Netflix-dokumentar om ægte kriminalitet, har Joe Exotic, alias The Tiger King, annonceret sin hensigt om at stille op som præsident for USA- fra fængslet.

Den 59-årige realitystjerne blev fængslet i 2019 for en række lovovertrædelser, herunder anklager om dyremishandling og et mord, men det hindrer ham ikke fra at kaste sig ind i kampen om at blive præsident for USA.

I en meddelelse på sin kampagnehjemmeside siger Joe, hvis rigtige navn er Joseph Maldonado, at han stiller op til at blive præsident. Han siger selv, at han vil give folk en stemme og "sin frihed tilbage". Det skriver blandt andre Mirror.

"Det er derfor, jeg gør dette, for endelig at give dig en stemme og din frihed tilbage uden frygt for at leve i et land, der tror, ​​de ejer dig og kan fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv," fortæller han.

I meddelelsen anklagede Joe politikere for at tage "hårdt tjente penge og kalde det skatter" og sagde, at han ønsker at bruge sin "verdensplatform" til at få dem til at lytte.

Han begyndte med at sige: "Ja, jeg ved, jeg er i føderalt fængsel, og du tror måske, det er en joke, men det er det ikke. Det er min forfatningsmæssige ret at gøre dette selv herfra."

Joe star afsoner en 21 års fængselsdom efter at være blevet dømt for to planer om at hyre to separate mænd til at dræbe Big Cat Rescue-ejeren Carole Baskin, som også medvirkede i Netflix-dokumentaren Tiger King.

Efter sin fængsling blev Joe, som i virkeligheden hedder Joseph Maldonado-Passage, diagnosticeret med en aggressiv prostatakræft, men afslørede i juli, at han var i bedring.

Men i sidste måned blev det rapporteret, at Joes lægehold mener, at hans prostatakræft har spredt sig til hans blære, men den fængslede stjerne nægter behandling.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig