TikTok-stjerne død: Blev kun 27 år

02/2/23 06:08

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 27-årige TikTok-stjerne er død.

Tik-Tokeren fra Indiana døde efter at være faldet ned fra en 22 meter høj klippe i Puerto Rico, mens han optog videoer på sociale medier i søndag. Det oplyser myndigheder.

Edgar Garays krop blev fundet mandag af dykkere fra Puerto Rico Emergency Bureau, efter han styrtdykkede ud for den stejle kystklippe nær et fyrtårn i Cabo Rojo, sagde den amerikanske kystvagt i en pressemeddelelse.

Den 27-årige var på en dagstur til den sydvestlige kyst, da han sidst blev set i live omkring klokken 17.37. nær kanten af ​​klippen, sagde den amerikanske kystvagt.

Garays bror Carlos fortalte WTHR, at han var på klippen med sin fætter, som advarede ham gentagne gange om ikke at komme for tæt på kanten, mens han optog en TikTok-video.

"Min bror har en TikTok-konto, som han elskede at uploade videoer på. Desværre var det det, han prøvede at gøre, da han var tættere på kanten, end han burde have været," sagde Carlos Garay.

Broderen fortalte nyhedsstationen, at Garay blev fundet i en undersøisk hule med massive hovedskader efter faldet. Det skriver New York Post.

"Vi udtrykker vores dybeste medfølelse med Edgar Garays familie og kære og beder til, at de finder afslutning og styrke i denne sværeste tid," sagde kystvagtkaptajn José E. Díaz i en erklæring.

De er desværre ikke første gang, at et ungt menneske sætter livet på spil for at skabe indhold til de sociale medier.

I juli 2021 mistede den danske 22-årige YouTuber Albert Dyrlund livet. Han var ved at filme en video til sin YouTube kanal, da styrtede ned fra bjergene i Val Gardena i det sydlige Tyrol.

Faldet var angiveligt 200 meter, og den unge YouTuber blev af redningsmandskabet erklæret død på stedet.