Til alle der benytter PostNord: Denne dato er sidste frist, hvis du vil have din pakke inden jul

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er datoen.

Lige nu læser andre også

Med julen lige rundt om hjørnet, står online-shoppere over for en udfordring: at sikre at deres julegaver når frem i tide. 

Eksperter og store webshops som Boozt.com, Power, og Matas understreger vigtigheden af at placere ordrer senest den 20. december for at være sikker på, at leveringen sker inden juleaften.

Det skriver B.T. via TV 2.

Salling Group, som inkluderer populære butikker som Bilka og BR, har endda sat en endnu tidligere deadline: den 18. december. 

Dette er et kritisk punkt for forbrugerne, der søger at undgå den sidste minuts stress og skuffelse over forsinkede gaver.

Men der er håb for dem, der er sent ude. 

Flere webshops, der også driver fysiske butikker, tilbyder derfor en praktisk løsning: klik-og-hent.

Denne service giver kunderne mulighed for at købe online og hente deres varer direkte i butikken.

Ifølge Peter D. Therkeldsen, der er administrerende direktør i Kop & Kande, er dette en populær mulighed blandt forbrugerne: hele 50 procent af deres onlinekunder, der vælger at benytte sig af denne service.

Endnu mere fordelagtigt er det, at nogle steder tillader afhentning helt op til den 23. december, hvilket giver en ekstra pusterum for de allersidste julegavekøb.

For dem, der foretrækker den traditionelle postvej, minder PostNord om, at den sidste frist for afsendelse af pakker er den 20. december.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom butikker med postfaciliteter kan have længere åbningstider, sker afsendelsen ofte omkring klokken 17.

Anbefalet til dig