Til prins Harry: "Arbejder du her?"

04/12/20 09:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det spørgsmål blev prins Harry for nyligt stillet.

For ikke så længe siden, var prins Harry og hans hustru Meghan taget på juletræs-indkøb. I den forbindelse blev Harry forvekslet med en juletræssælger. Det skriver Mirror

Parret var på udkig efter et juletræ til deres store villa, hvor de bor med deres 17 måneder gamle søn, Archie.

I stedet for at butikken, Big Wave Dave's Christmas Trees & Pumpkin Patch, skulle lukke ned, for at parret kunne komme og finde frem til det helt rette juletræ. Så havde parret manager og butikken sammen fundet frem til et godt tidspunkt, hvor forretningen var næsten tom. Men også kun næsten. 

Helt nede på jorden

I butikken var der nemlig ud over Harry og Meghan, en familie med en lille dreng. Den lille dreng vidste ikke hvem Harry var og løb derfor over til ham, for at spørge ham om noget. 

“Arbejder du her?” Spurgte den lille dreng prins Harry - og det gjorde han jo altså ikke, men det tog både Harry og Meghan med et smil.

 En ansat i forretningen har delt oplevelsen på Twitter. 

Her beskriver han episoden, hvor den lille dreng løb hen til Harry og Meghan. Han fortæller også, at de (Harry og Meghan, red.) var rigtig flinke.

“De var nogle rigtig flinke mennesker. Meghan var meget venlig og Harry både lød - og opførte sig, helt nede på jorden. Jeg er så glad for at de kunne lide vores træer. Vi er meget taknemmelig,” skriver medarbejderen på mediet.