Tilbagekalder snacks solgt i Coop-butikker: Kan indeholde levende laver

12/2/23 10:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Har du handlet i en af Coops butikker, så skal du lige være opmærksom.

Hvis du havde glædet dig til at sætte tænderne i nogle lækre knækbrødssnacks, er det en god idé, at du holder lidt igen med dette.

Det er især tilfældet, hvis du har købt dem i en Coop-butikker, da de nu tilbagekalder et parti af deres 'BrødCooperativet Knækbrødssnacks'.

Produktet har de været nødt til at tilbagekalde, da der er en risiko for, at det indeholder insektlarver samt spind fra larverne.

I og med, at larverne gør skade på varen, så er det også uegnet som fødevare, hvorfor det er vigtigt, at du ikke spiser produktet.

Konkret er der tale om COOP Bager 'BrødCooperativet Knækbrødssnacks', der har en nettovægt på 130 gram og en bedst før-dato, der hedder 20.03.2023.

Derudover oplyser Fødevarestyrelsen, at det parti, der er omfattet af deres tilbagekaldelse, har følgende EAN-stregkode: 5711070 60275 3.

Det bliver også oplyst i pressemeddelelsen fra Fødevarestyrelsen, at produktet er blevet solgt i Coop-butikker i hele landet.

Det bliver ikke præciseret konkret, hvad der er gået galt, siden der er en risiko for, at produktet indeholder insektlarver. Det fremgår blot, at der er tale om en 'utilsigtet fejl i produktionen'.

Hvis du har købt dette produkt, er det - som sagt - meget vigtigt, at du ikke spiser det, da det ikke længere er egnet som fødevare.

I stedet råder Fødevarestyrelsen til, at du leverer produktet tilbage til den butik, hvor du har købt det. Hvis du ikke har lyst til at gøre dette, så kan du blot selv kassere produktet.