Tilbud på Lurpak udløber i dag - men fra i morgen kan du købe det her til under 7 kroner

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Inden længe er det for sent.

Lige nu læser andre også

I de seneste par dage har det været muligt at få Lurpak til billige penge, men tilbuddene, der har kørt i Netto og Spar udløber i dag.

Dog behøver du at finde plads til at købe smør i kalenderen, da et endnu vildere tilbud træder i kraft allerede i morgen - og det gælder endda en hel uge frem.

Herunder kan du se tilbuddet, som har kørt i Spar i den seneste uge, hvor en pakke Lurpak blot kostede 10 kroner.

Det kan du altså stadig nå i dag, hvis du er hurtig, men i morgen, når det er den 9. december, er det for sent. Det er dog værd at lægge mærke til, at man maks kan tage fire styks med sig til tilbudsprisen, hvis man lægger vejen forbi i dag.

Foto: Tilbudsugen.dk

Udover tilbuddet i Spar har man i denne uge kunnet få Lurpak til 6,95 kroner i Netto, og her har der været en grænse på tre styk per mand per dag.

I morgen træder et nyt tilbud dog i kraft i Netto, og prisen forbliver uændret, men tilbuddet er alligevel endnu bedre end det, der udløber i dag.

Fra og med i morgen kan man nemlig stadig få Lurpak til tilbudsprisen på 6,95, men her bliver det muligt at købe seks pakker, som du kan se herunder.

Foto: Tilbudsugen.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig