TILLYKKE: Kongehuset fejrer prins Christians fødselsdag med fire nye billeder

15/10/20 06:30

Christian Granhøj Skouboe

I dag fylder prinsen år. Foto: Franne Voigt
Torsdag er det en helt særlig dag i kongehuset.

I dag går Dannebrog helt til tops af en særlig grund. Det er nemlig præcis 15 år siden, at kronrprins Frederik og kronprinsesse Mary blev forældre for første gang. Torsdag er det 15 år siden, at prins Christians kom til verden på Rigshospitalet i København.

I den forbindelse har Kongehuset offentliggjort en række nye billeder, der viser, at prinsen af Danmark ikke længere er en dreng. 

Prins Christian blev som nævnt født på Rigshospitalet, hvor han kom til verden klokken 01.57. Den nnyfødte prins vejede 3,5 kilo og var 51 cm lang. Prinsens fulde navn er Christian Valdemar Henri John. Udover at være prins til Danmark, så er han ligeledes greve af Monpezat.

Prins Christian blev døbt 21. januar 2006 i Christiansborg Slotskirke. Han indgår i arvefølgen til den danske trone efter sin far kronprins Frederik.

Offentliggør nye billeder

For at fejre prinsens fødselsdag har kongehuset fremvist fire nye billeder, der viser at prinsen er ved at blive voksen. Billederne er blandt andet blevet offentliggjort på Kongehusets profil på Instagram. Her vækker de begejstring blandt brugerne, hvor kommentarfeltet oversvømmer med roser af den voksenudseende prins og lykønkninger på hans store dag. 

Du kan se de fire billeder herunder. Hvilket et er din favorit? Deltag i debatten på vores Facebook-side.  

Foto: Franne Voigt

Foto: Franne Voigt

 

Foto: Franne Voigt

Foto: Franne Voigt

 

Foto: Franne Voigt

Foto: Franne Voigt

 

Foto: Franne Voigt

Foto: Franne Voigt