Tillykke til prinsesse Benedikte: Sådan fejrer hun fødselsdagen

Nyheder
I anledning af prinsessens fødselsdag har hoffet udgivet et nyt portræt af hende. Foto: Kongehuset
Vi er kun lige kommet på den anden side af dronning Margrethes 80 års fødselsdag før endnu en prinsesse skal fejres. Denne gang er det prinsesse Benedikte, som er dronning Margrethes mellemste søster.

Mest læste i dag

Prinsesse Benedikte er fire år yngre end dronningen, og hun fylder altså 76 år i dag.

Mindre fejring

Sidste år blev Benedikte 75 år, og denne fødselsdag blev fejret stort, og hun blev hyldet ved en stor middag for mere end 100 gæster på Amalienborg Slot.

Dronningen Margrethe var her vært for sin søsters fest, og det var en skøn dag. I år bliver dagen dog noget anderledes, og faktisk kommer de to søstre slet ikke til at se hinanden i dag, men hvem ved om de kan få hjælp til et FaceTime-opkald.

Fejres i Tyskland

Prinsesse Benedikte har valgt at dagen skal fejres hun Tyskland.

Eller det er måske ikke et aktivt valg, at netop fødselsdagen skal fejres der, men inden Danmark lukkede grænserne, kørte prinsesse Benedikte til Berleburg. Her har hun nemlig et hus, som hører til slottet Berleburg, hvor hendes søn, prins Gustav bor. Det skriver BILLED-BLADET.

Og her fejrer prinsesse Ben

edikte i dag sin 76 års fødselsdag. Coronasituationen sætter dog en dæmper på festlighederne, og det er kun den nærmeste familie der kan komme.

 

Og selvom dronning Margrethe må betegnes, som prinsesse Benediktes nærmeste familie, så er det grundet grænselukningen ikke muligt for dronningen at deltage i sin søsters fejring.

Får besøg af børnebørn

Heldigvis for prinsesse Benedikte er meget af familien i Tyskland. Derfor kan hun få glæde af at mange af dem kommer forbi og ønsker tillykke – dog med afstand.

Ifølge planen kommer prinsesse Benediktes søn, prins Gustav, prinsessens yngste datter, prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittengenstein-Berleburg og hendes mand, Alexander Johannsmann og deres børn, Konstantin på 10 år, og Louisa på 5 år, som er prinsesse Benediktes elskede børnebørn.

De to ældste børnebørn, grev Richard på 21, og komtesse Ingrid på 16, der er børn af prinsesse Alexandra, kan ikke komme med, da de bor på Egeskov Slot i Danmark.

Her på redaktionen ønsker vi prinsesse Benedikte er stort tillykke med fødselsdagen.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig