Tiltag skal forhindre røverier i Rema 1000: "Det bedste middel"

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke længe siden, at Rema 1000 i Rødovre blev røvet.

Lige nu læser andre også

En Rema 1000-butik i Rødovre blev søndag aften udsat for røveri, hvor en mand bevæbnet med en kniv truede sig til penge kort før lukketid.

Hændelsen fandt sted på Kaffevej i Irmabyen, og gerningsmanden forsvandt efterfølgende med et ukendt pengebeløb.

Københavns Vestegns Politi har endnu ikke offentliggjort nye oplysninger om sagen siden søndag aften, hvor det blev bekræftet, at gerningsmanden stadig var på fri fod.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Butikkens købmand, Alexander Serholt, fremhæver butikkens beredskabsplan i tilfælde af voldsomme hændelser, hvor medarbejdere tilbydes psykologhjælp for at bearbejde oplevelsen:

"Alle, der ønsker det, får tilbudt psykologhjælp. Det er et helt normalt tilbud i den slags situationer. Vi håndterer det også internt butikken, men hvordan vi gør det, vil jeg gerne holde for mig selv", siger Alexander Serholt.

Han fortæller yderligere, at medarbejderne er kommet godt igennem oplevelsen uden fysiske skader - kun med den chokerende episode i rygsækken.

Røveriet er det første røveri butikken har oplevet siden åbningen i marts sidste år, og Alexander Serholt, der tidligere ledede en anden Rema 1000 butik i Rødovre, understreger butikkens tiltag for at minimere risikoen for røverier.

Det tiltag omhandler en kontantløs politik i butikkens sidste åbningstimer.

"Røverier sker oftest kort før lukketid, og derfor har vi også gjort butikken kontantløs de sidste timer af åbningstiden. Det bedste middel til at forhindre den slags er at fjerne pengene, og det har vores kunder stor forståelse for", siger han.

Anbefalet til dig