Tina Lund i voldsomt styrt

23/08/2021

Sarah Steenfeldt

Nu deler Tina Lund videoen af det voldsomme styrt på sin Instagram-profil. Foto: Instagram
Forleden havde den dygtige rytter et slemt styrt på springbanen.

Mest læste i dag

Alle ryttere har prøvet det utallige gange - at falde af hesten. Det kan gå voldsomt for sig og ikke mindst se voldsomt ud. På sin Instagram deler Tina Lund nu en video, hvor hun styrter på springbanen med sin hest. 

"Igår havde min hest og jeg et slemt styr. Min unge hest som altid gør sit bedste, misforstod afstanden til springet og sprang ind i springet istedet for over. Alle ryttere falder af engang i mellem. Det er dog meget længe siden det er sket for mig," skriver hun i opslaget, hvor der er delt to videoer af styrtet.

Den danske springrytter deltog i et stævne i Holland i weekenden, og det var her, det gik galt. Men heldigvis reagerede hendes kolleger og de andre ryttere hurtigt, så hjælpen kom straks ilende til. Hesten er også ok - den skulle dog lige dobbelttjekkes af en dyrlæge.

På Instagram deler hun videoen af det voldsomme uheld på banen. Foto: Instagram/ Tina Lund

"Jeg er utrolig taknemmelig over at der ikke skete mere med min hest og mig. Dyrlægen tjekker hende igen i dag for at være sikker på hun er ok. Jeg er godt øm i mit hoved og krop idag. De var meget dygtige ved stævnet til at tage sig godt af os begge. To kolleger/ryttere kom ind på banen med det samme for at hjælpe mig. Jeg er glad for at har så gode mennesker omkring mig," lyder det.

Den dygtige springrytter har også modtaget trøstende ord fra sin søn, som blot mener at mor skal op på hesten igen, fortæller hun i opslaget:

"Det er aldrig sjovt at styrte på denne måde. Men som min søn Louis sagde til mig: jeg falder også i fodbold så du skal bare op på hesten igen mor. Det kom jeg også. Vi er heldigvis ok. Tak for alle de søde beskeder jeg allerede har modtaget," afslutter hun.

 

 

Du kan se hele videoen af styrtet her.

Flytter tilbage til Danmark 

Forleden afslørede Tina Lund også en stor nyhed med sine mange følgere - nemlig at familien efter otte år i Dubai, nu flytter hjem til Danmark.

"Vi vil gerne dele en nyhed med jer. Vi har besluttet at flytte retur til Danmark efter 8 år i Dubai. Vi glæder os meget til at komme hjem igen," lyder det fra Tina Lund, som tilføjer, at det heller ikke er nemt at sige farvel:

"Dog er det også meget svært at sige på gensyn/ farvel til de rigtig gode venner vi har fået i Dubai."

Årsagen til, at familien nu siger farvel til varme Dubai er, at Tina Lund har fået nyt job i Danmark.

"Vi flytter til DK pga at jeg skal være rytter i stalden hos Riderscup. Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen. Vi kommer til at savne Duabi. Vi håber at vores børn og selvfølgelig hele familien får en god start i DK," lyder det.

 

 

 

Anbefalet til dig