Tivoli melder klart ud: Vi melder jer til politiet

24/06/2022

Mathias Busekist

Tivoli får nok at se til når der afholdes Fredagsrock.

Mest læste i dag

Tivoli får fredag besøg af 50 Cent, den verdenskendte rapper.

De havde forinden valgt at sælge gratis pladsbilletter med håbet om at undgå kaos, men de blev altså revet væk.

Men ifølge B.T. har det angiveligt fået flere til at tænke i retning af at kunne tjene lidt mønt ved at sælge de førnævnte gratis billetter til folk, som ikke var hurtige nok.

I Danmark er det dog ulovligt at videresælge billetter, hvis man kræver overpris, ligesom man kan risikere at blive snydt, herunder ved at billetten allerede er blevet indløst af en anden, da sælgeren muligvis har solgt den til flere.

Pressechef Torben Plank fortæller til B.T., at det er noget, man holder øje med, for de har nemlig ret til at melde det til politiet - og så er der ingen kære mor.

"Vi kan desværre ikke gøre så meget for, at det ikke sker. Men hvis vi opdager det ved indgangen, så er ingen kære mor. For vi har mulighed og ret til at anmelde det, hvis en møder op med en ugyldig billet, som viser sig at være solgt videre," udtaler han over for B.T.

Han opfordrer derfor til, at man ikke møder op til koncerten, hvis man ikke har en reservation.

Han tilskriver blandt andet dette, at man har en lavere gæstkapacitet, end hvad man kunne have haft, fordi man ønsker at sikre en god oplevelse.

Havedirektør Kasper Schumacher tilføjer hertil, at det ikke er en dag for den "almindelige" tivoligæst, da de i stedet har valgt at fokusere på koncerten.

Det kan nemlig være "svært at kombinere den almindelige oplevelse med en meget stor koncertoplevelse".

Anbefalet til dig