Tjek din bankkonto: Flere kunder i denne bank har fået trukket uforklarligt beløb

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere danskere oplevede tirsdag, at de fik trukket et beløb fra deres konto.

Lige nu læser andre også

En mystisk og foruroligende detalje har fanget opmærksomheden hos Nordea-kunder, der har henvendt sig til banken med spørgsmål omkring en særskilt post på deres kontoudtog.

Tirsdag bemærkede fler kunder, at der på deres konto var blevet trukket et beløb med teksten 'tilbageført diverse'.

Endnu mere forbløffende var det, at denne udgift pludselig forsvandt dagen efter, men saldoen forblev uændret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har kontaktet Nordeas presseafdeling for at opklare mysteriet bag denne uforklarlige hændelse.

Hertil lød svaret, at det skyldes en teknisk fejl, der er knyttet til kortbetalinger i butikker fra torsdag i den foregående uge.

"Her er der sket en teknisk fejl, så betalingerne fra i torsdags blev trukket i går som et samlet beløb."

Det viser sig, at hvis kunder havde brugt deres kort til flere betalinger i butikker, blev beløbet i første omgang trukket som én samlet betaling i stedet for separate transaktioner.

"Det er hertil morgen blevet rettet, så betalingerne i stedet for samlet betaling er trukket separat", forsikrer Nordeas presseafdeling.

Selvom det kan have forvirret nogle kunder, forsikrer banken, at saldoen på kontoen hele tiden har været korrekt. Fejlen blev rettet for at undgå dobbelt betalinger.

Nordea har ikke bekræftet, hvor mange kunder der blev berørt af denne tekniske fejl, men de arbejder på at klarlægge omfanget af problemet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig