Tjek din e-Boks: Alle husstande i denne politikreds har fået 'julehilsen' af politiet

Foto: Privat
Foto: Privat
Adskillige danskere har fået en 'julehilsen' i e-Boks.

Mest læste i dag

Når man modtager en besked fra politiet i e-Boks, er det sjældent noget godt.

Nu er der dog gjort en undtagelse, da politiet har udsendt en besked til de borgere, der er under en specifik politikreds.

Beskeden er både til gavn og glæde for de mange danskere, der har fået den i indbakken.

Alle boliger får i disse dage en julehilsen fra politiet - håbet er at undgå flest mulige indbrud i julen.

Midt- og Vestsjællands Politi udsender i dag en lidt usædvanlig julehilsen til alle husstande i politikredsens område.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Folderen ”Bliv tryg i dit hjem” er fuld af gode råd til alle, der gerne vil sikre deres bolig mod uønskede gæster i julen.

”Vi ved, at der desværre hvert år er indbrudstyve, der bruger højtiden til at bryde ind i folks hjem. Men ved at følge de gode råd i folderen, så kan man mindske risikoen for at komme tilbage til et gennemrodet hjem”, siger vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

Politikredsen håber, at borgerne vil tage godt imod initiativet. For målet er, at der skal ske så få indbrud så muligt hen over julen.

”Vi håber, at folderen kan give nogle gode drøftelser derhjemme om indbrudssikring. Og når man skal over til naboen og ønske god jul, så kan man jo tage snakken om nabohjælp. For vi ved, at folk, der holder øje med, hvem der færdes i lokalområdet, er noget af det mest effektive”, siger Jacob Olsen.

Folderen er lavet i samarbejde med Bo Trygt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig