Tjek din e-Boks: Disse danskere får udbetalt et forskud i slutningen af august

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er nu penge på vej til en række danskere.

Lige nu læser andre også

At holde øje med sin e-Boks er altid en god idé, da der indimellem havner vigtige beskeder i den.

Antallet af offentlige og private meddelelser, der sendes til den digitale postkasse, stiger, og de omfatter alt fra skatteoplysninger til fartbøder.

I denne omgang er det dog en besked fra organisationen, Copydan Tekst & Node, der kastes lys over.

Hvis navnet ikke får nogen klokke til at ringe hos dig, så kan du læse mere om dem på deres hjemmeside, hvor de beskriver sig selv som en 'forvaltningsorganisation på tekstområdet'.

Organisationen skriver nu, at alle danske rettighedshavere, der opfylder en række specifikke kriterier, nu får muligheden for at modtage et forskud på deres vederlag.

Copydan Tekst & Nodes bestyrelse har besluttet at udbetale vederlag for kopiering to gange årligt.

Det indebærer et forskud i august og et faktisk vederlag i februar det følgende år. Det faktiske vederlag er baseret på den faktiske brug af rettighedshavernes værker og fratrækkes forskuddet.

Tjek din e-Boks

Acontoudbetalingen er planlagt til at finde sted i slutningen af august.

Rettighedshavere, der opfylder kriterierne og ikke tidligere har modtaget et forskud, vil modtage direkte besked i deres e-Boks.

Det er derfor essentielt at holde øje med sin digitale postkasse for at sikre, at man ikke går glip af den vigtige meddelelse.

For dem, der modtog et forskud sidste år og fortsat opfylder kriterierne, vil forskuddet blive udbetalt automatisk igen i år. Hvis man ikke ønsker at modtage forskuddet i år, skal man skrive en e-mail til kontakt@tekstognode.dk senest den 9. august 2024.

Anbefalet til dig