Tjek din e-Boks: Disse danskere modtager kedelig besked

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
En række danskere kan se frem til at få en træls hilsen i e-Boks.

Lige nu læser andre også

En besked i e-Boks kan indeholde en masse forskellige ting.

Den kan indeholde kedelige beskeder som bøder eller gæld til skat, men den kan også indeholde noget mere harmløst som en lønseddel eller en række praktiske informationer.

I weekenden var mere end 2.300 bilister forbi politiets fartkontroller, og det betyder, at en del af dem nu kan se frem til en lille hilsen i e-Boks.

På de to landeveje Skibevej i Bandholm og Gaabensvej i Nykøbing Falster var der fartkontroller til stede, og her blev færdselsloven nådesløst håndhævet.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Hvis du ved, at du kørte på en af strækningerne i det gældende tidspunkt, bør du holde øje med din e-Boks. Dog var det langt fra alle, der kørte for stærkt.

Politiets tilstedeværelse resulterede nemlig i, at 140 ud af de 2.329 bilister lørdag og søndag blev blitzet for at køre markant over de tilladte hastighedsgrænser på henholdsvis 50 og 60 kilometer i timen.

23 klip endte med at sikre sig et klip i kørekortet og to reddede sig en betinget frakendelse af kørekort.

De øvrige bilister, der overskred hastighedsgrænserne, kan i stedet forvente bøder i deres e-Boks.

Politiets brug af fotovogne er en central del af indsatsen for at håndhæve færdselsloven og forbedre trafiksikkerheden. 

Avanceret kamerateknologi og radarudstyr muliggør en præcis måling af hastigheder på vejene, hvilket resulterer i dokumentation af overtrædelser.

Fotovognene, der primært bruges til hastighedsmålinger, er udstyret med enten radar- eller laserbaseret teknologi, der nøjagtigt registrerer køretøjers hastighed. 

Overtræder en bil hastighedsgrænsen, vil fotovognen fange køretøjet på bånd.

Anbefalet til dig