Tjek din e-Boks: Hvis du har modtaget denne besked, skal du til stemmeurnen

Foto: Privat
Foto: Privat
En række danskere skal inden længe træffe et vigtigt valg.

Mest læste i dag

En meddelelse i e-Boks kan indeholde et hav af forskellige ting, men fælles for dem alle er, at de er værd at læse igennem.

Den kan indeholde kedelige beskeder som bøder eller gæld til skat, men den kan også indeholde noget mere harmløst som en lønseddel eller en række praktiske informationer.

Nu har Forenet Kredit udsendt et 'brev' til en række borgere, der inden længe skal træffe et stort valg.

Sagen er den, at Forenet Kredit, der ejer både Nykredit og Totalkredit, afholder valgt til Forenet Kredits repræsentantskab i Syd- og Sønderjylland, Sjælland og på Bornholm.

Det skriver Forenet Kredit på deres hjemmeside.

Hvis du er kunde i enten Nykredit eller Totalkredit, eller hvis du bor i et af de to valgområder - så er du stemmeberettiget. For at få be- eller afkræftet om du har ret til at stemme, kan du blot tjekke din e-Boks.

Dem der har lov til at sætte et kryds har nemlig modtaget en besked i den digitale brevkasse. Det skal dog siges, at det er helt frivilligt, om man vil deltage i valget eller ej.

Repræsentantskabet er vores øverste myndighed i Forenet Kredit. Kunderne har magten i fællesskab, og det er noget helt unikt i dansk realkredit.

Medlemmerne i repræsentantskabet beslutter blandt andet sammen, hvad foreningens milliardoverskud skal bruges på:

  • Skal  pengene tilbage til Nykredit og Totalkredit, hvor de kan bruges på kunderabatter som fx KundeKroner?

  • Skal pengene spares op for at fremtidssikre dansk realkredit?

  • Eller skal vi afsætte endnu flere midler til projekter, der støtter den grønne omstilling?

Den 12. marts er datoen, hvor krydset skal sættes, hvis du bor på Sjælland og Bornholm. Hvis du i Syd- eller Sønderjylland har du to dages betænkningstid mere, da man først skal til stemmeurnen den 14. marts i de områder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig