Tjek din e-Boks: Tusindvis af danskere skal finde pengepungen frem

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Inden længe skal der betales.

Lige nu læser andre også

En lang række danskere kan forvente at modtage en irriterende besked i deres e-Boks inden længe.

Den digitale postkasse, som kan indeholde alt fra lønsedler til vigtige meddelelser, bliver inden længe 'budbringer' af bøder, som en række danskere har sikret sig ved at køre for stærkt.

Politiet har nemlig haft ekstra fokus på fartsyndere, og fotovogne har fanget adskillige bilister i at trykke for hårdt på speederen.

Politiets indsats på Amagermotorvejen resulterede i søndags i et hav af bøder.

Hele 2.135 bilister blev registreret for at overskride hastighedsgrænsen på 90 kilometer i timen, hvorfor de kan se frem til at modtage en kedelig besked i e-Boks.

En bilist stod for en særlig bemærkelsesværdig forseelse, da vedkommende blev målt til hele 160 kilometer i timen – langt over det tilladte.

Den tunge højrefod får store konsekvenser for den fartglade bilist, der sikrede sig en betinget frakendelse af kørekortet og en betydelig bøde.

Sådan skriver Presse-fotos.dk.

Aktionen er en del af politiets løbende indsats for at sikre trafiksikkerheden på landets veje.

Trods den omfattende kontrol og de mange bøder, er der stadig bilister, der ikke overholder fartgrænserne, hvorfor det er nødvendigt med sådanne indsatser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Presse-fotos.dk

Mindst 1.200 kroner

Dem, der blev taget i at køre for hurtigt, kan se frem til en besked i e-Boks, som fortæller dem, at de skal betale 1.200 kroner - som er den mindste bødetakst for at køre for stærkt. For flere er bøden endda betydeligt højere.

For de berørte bilister bliver bøden en dyr lærestreg, der forhåbentlig får dem til at tænke sig om en ekstra gang, næste gang foden har sat sig fast på speederen.

Anbefalet til dig