Tjek din e-mail: Google har udsendt advarsel om nye gebyrer

04/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Hvis du bliver berørt af de nye gebyrer, er du blevet informeret i en e-mail.

Mest læste i dag

2023 har været året, hvor prisstigninger har ramt en bred vifte af tjenester, og nu har teknologigiganten Google annonceret, at de også hopper med på vognen. 

Det skriver The Mirror.

I en nylig e-mail-meddelelse til eksisterende Nest Aware-abonnenter har Google meddelt, at priserne på deres abonnementer til hjemmet vil stige i november 2023. 

Nest Aware-tjenesten giver brugere af Googles sikkerhedskameraer mulighed for at gemme optagelser i den virtuelle sky. 

Dette gør det muligt for dem at tilgå optagelserne fra kameraerne via interaktive tidslinjer på deres smartphones eller via internettet, uanset hvor de er. 

Optagelserne opbevares i standard 10 dage, men med den dyrere Plus-mulighed kan brugere få glæde af op til 60 dages lagring og fuld 24/7 optagelser.

Ifølge Google vil den månedlige pris for det grundlæggende Nest Aware-abonnement stige fra £5,00 (43,5 kroner, red.) til £6,00 (52 kroner, red.). Denne stigning svarer til en ekstra udgift på £12 (104 kroner, red.).

På samme måde vil prisen for den mere omfattende Nest Aware Plus-pakke stige fra £10 (87 kroner, red.) til £12 (104 kroner, red.) pr. måned, hvilket betyder, at brugere nu skal betale £144 (1.254 kroner, red.) om året.

Google forsikrer dog deres kunder om, at de forbliver engagerede i at bringe nye funktioner og innovationer til Nest Aware-tjenesten over tid.

For dem, der ønsker at mindske de fremtidige omkostninger, tilbyder Google en løsning. 

Ved at forudbetale for 12 måneder kan brugere opnå besparelser på £12 (104 kroner, red.) for standard abonnementet og det dobbelte for Plus-abonnementet. 

Dette gør det muligt for brugerne at imødegå de kommende prisstigninger og fortsætte med at drage fordel af Nest Aware-tjenesten til en mere overkommelig pris.

Anbefalet til dig