Tjek din egen adresse her: Så billig bliver strømmen i dag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan du tjekke, hvor dyr eller billig strømmen bliver på din egen adresse.

Lige nu læser andre også

I onsdagens elpriser ser vi, at de spejler gårsdagens tendenser, hvor variationen mellem priserne i Øst- og Vestdanmark forbliver minimal.

Prislejet ligger stabilt mellem 0,95 og 1,35 kroner hele dagen. Specifikt omkring middagstid oplever vi et dyk i elprisen til cirka 0,95 kroner per kilowatttime, hvorefter den stiger til tæt på 1,35 kroner per kilowatttime om aftenen.

Det skriver TV 2.

Det er vigtigt at bemærke, at de nævnte priser inkluderer moms, men er eksklusive diverse afgifter og nettarif.

Med informationer om elpriserne kan forbrugere planlægge husholdningsaktiviteter såsom tøjvask eller opladning af elbiler, så det kan foregå på de mest omkostningseffektive tidspunkter.

Det er også værd at nævne, at der fra 1. januar er indført nye nettariffer, som betyder højere afgifter i tidsrummet mellem 17.00 og 21.00 på mange steder.

Tjek priserne på din egen adresse

Priserne på el varierer fra time til time, og derfor kan der være masser af penge at spare ved at tilrettelægge opladning af bil, brug af tørretumbler etc.

Herunder kan du få et indblik i, præcis hvad du betaler per kW-time, og du kan følge udviklingen på din egen adresse ved blot at indtaste den i feltet, du finder øverst i nedenstående boks.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig