Tjek din kupon: Danske Spil efterlyser nyslået millionær

05/2/23 12:00

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Danske Spil mangler sin vinder.

Har du købt en Danske Spil-kupon, bør du måske overveje at tjekke den igen.

Pressemeddelelsen, som Danske Spil netop har udsendt, bekræfter, at vinderen, som den 18. januar vandt 1.000.000 kroner i talspillet Keno, endnu ikke har henvendt sig.

Vinderkuponen er købt den 18. januar klokken 10.10 på Shell-tanken i Glamsbjerg på Fyn.

Og ifølge Malene Mølgaard, der er administrerende direktør for Danske Lotteri Spil, som står bag Keno-spillet, er det før set, at vinderen ikke lige har fået tjekket sin kupon.

"Vi ser af og til, at folk ikke lige får tjekket deres kuponer, og så har de den liggende i baglommen eller hængende på køleskabet uden at vide, at den er mange penge værd," siger hun ifølge B.T.

Hun ser nu frem til at vinderen henvender sig og får udbetalt pengene.

"Hver gang vi efterlyser en vinder, så betyder det jo også, at der et eller andet sted derude er en dansker, som stadig har en helt fantastisk glædelig overraskelse til gode, og det er en vældig rar tanke," siger hun.

Efterlyste to millionærer

Også den 16. januar måtte Danske Spil komme ud med en efterlysning.

Her var der dog ikke blot tale om én millionær, men to.

De to heldige Lotto-vinderen, fra henholdsvis Fyn og Midtjylland, blev nemlig udtrukket som vinder af Milliongarantien.

Den ene kupon er blevet købt i Kvickly i Svendborg af en heldig kunde, der købt fem rækker Lotto, hvoraf en af dem endda gav en gevinst på 60 kroner, udover millionen.

Den anden kupon er købt i supermarkedet Løvbjerg i Odder i det østlige Midtjylland – af en kunde, der var en smule mere heldig end den første: På kuponens 10 rækker var der gevinster for 120 kroner - plus millionen.