Tjek din Lotto-kupon omgående: Her har de 7 nye millionærer købt deres kuponer

Foto: Danske Spil
Tjek din kupon.

Mest læste i dag

Påsken lakker mod enden og hos Danske Spil slutter den med en millionregn udover det sædvanlige, hvor hele syv danskere efter lørdagens Lotto trækning kan tilføje titlen som millionær til CV’et.

Årsagen er Super Millionærchancen; en ekstra trækning, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften er:

  • En heldig kunde fra Lolland, som har spillet med via mobilen

  • En kupon købt hos Kvickly Nørrebro i København

  • En heldig kunde fra Region Hovedstaden, som har spillet med via abonnement

  • En kupon købt hos Service Kiosk Rødager Allé i Rødovre, som udover millionen såmænd også gemte på 4 rigtige, hvilket udløser en ekstra gevinst på 70 kr. Den samlede gevinst lyder således på 1.000.070 kr.

  • En heldig kunde fra Lolland, som har spillet med via abonnement

”Vi er i Danske Spil meget glade for, at vores ekstratrækninger giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Super Millionærchancen betyder, at vi forventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Millionærchancen
Udover de fem millionærer fra ekstratrækningen, blev der også trukket de to ’sædvanlige’ millionvindere i Millionærchancen, som garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker.

De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften er:

  • En kunde fra Aarhus Kommune, som har spillet med online

  • En kupon købt hos Circle K i Korsør

Trods lørdagens trækning bød på hele syv nyudklækkede millionærer, var der ingen vindere af førstepræmien: Ingen fik syv rigtige, og det betyder, at førstepræmiepuljen på lørdag er helt oppe på 16 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 13:
6, 11, 21, 22, 26, 30, 32

Tillægstal Lotto, uge 13:
15

Anbefalet til dig