Tjek din MobilePay: Der kan være mange penge at spare

Foto: Privat
Foto: Privat
Det er en god idé at få tjekket sin MobilePay.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er blevet dyrere at være dansker i de seneste to års tid.

Det højere priser på stort set alt har skabt en bølge af prisbevidsthed, hvor danskerne nu mere end nogensinde søger efter tilbud og strategier til at skære ned på udgifterne.

En væsentlig faktor i denne pengebesparende jagt er de ofte oversete abonnementer.

Disse faste, månedlige udgifter kan virke ubetydelige enkeltvis, men akkumuleret kan de udgøre en betydelig del af husholdningsbudgettet.

Abonnementer spænder over mange område - lige fra streamingtjenester til fitnesscentre og magasiner. Selvom hver enkelt service måske kun koster en lille sum, kan de samlede omkostninger hurtigt vokse sig store.

Derfor bør mange danskere nu vende blikket mod deres faste udgifter. I den forbindelse bør de også åbne MobilePay og kigge der, skriver Woman.dk:

"Overvej også de mindre løbende udgifter. Bruger du dit fitnessabonnement? Lytter du til de podcast tjenester, du er tilmeldt? Ser du alle dine streamingtjenester lige flittigt?", skriver mediet og fortsætter:

"Husk at tjekke din Mobile Pay! Det er blevet uhyre let at melde et abonnement til – især via Mobile Pay, og især når det bare er små beløb, som ikke lyder af meget, og på den måde går nogle af dine udgifter måske lidt under radaren?"

Det er ganske let at finde ud af, om man har abonnementer via MobilePay, og du kan tjekke det ved at følge denne guide:

  1. Åbn MobilePay.

  2. Klik på 'Menu' i bunden.

  3. Vælg 'Betalingsaftaler'

  4. Vælg 'Mine aftaler'

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig