Tjek dine kontoudtog: Mange danskere betaler for noget, de ikke bruger

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Få overblik over dine udgifter!

Mest læste i dag

Mange danskere abonnerer på mindst én streamingtjeneste.

De mest populære streamingtjenester herhjemme tilbyder en bred vifte af underholdningsmuligheder, herunder alt fra sport til film og serier.

Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på, hvilke abonnementer man får brugt, og hvilke man ikke får brugt. De er nemlig ikke helt gratis, og et glemt abonnement kan blive en stor udgift over tid.

Mikael Olai Milhøi fra Sterna Capital Partners pointerer i B.T.s podcast 'Spar Kassen', at man bør sætte sig ned for at tjekke sine kontoudtog igennem fra ende til anden:

"Jeg tror meget på, at det er lavpraktiske ting, man skal gøre. Det er at tjekke sine udgifter igennem. Det er kedeligt, og det er banalt, men det er jo det, der virker", udtaler han og påpeger, at han også selv er skyldig i at have 'glemt' en fast udgift.

"Det er jo penge direkte ud af vinduet, hvis man har en streamingtjeneste, som man ikke burde have, fordi man ikke bruger den mere", siger Mikael Olai Milhøi videre.

Så hvad nu?

Hvis du er usikker på, om du fast betaler for noget, du ikke bruger længere, så kan det sagtens betale sig, at du tager en time ud af din kalender for at finde ud af det.

Hvis du bare kan finde én ting - det kan være alt fra fitnessabonnement til streamingtjenester - du betaler til, som du ikke bruger, kan det være guld værd for dig i længden.

Husk på, at udgiften fortsætter hver måned, så det er ikke 'bare' 100 kroner, du sparer, hvis du afmelder et abonnement til den pris.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig