To danskere er blevet millionærer: Er du en af dem?

17/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Der går en nybagt millionær rundt i Danmark uden at vide det. Er det muligvis dig?

Mest læste i dag

Der kan godt være gode penge i at tjekke sin Lotto-kupon – også selvom der ikke er gevinst i første omgang: Ved weekendens trækning af Millionærgarantien blev der nemlig udtrukket to Lynlotto-kuponer, som begge pludselig er 1.000.000 kroner værd… Indtil videre har Danske Spil ikke hørt fra ejerne.

Den ene Lynlotto-kupon blev købt hos Shell i Løsning. Det var en Lynlotto med Joker for 70 kroner – uden yderligere gevinst.

Den anden Lynlotto-kupon var også med Joker, og den var også uden gevinst, indtil den blev udtrukket som vinder af en million. Den blev købt i Føtex i Viborg. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier”, lyder det fra Malene Mølgaard, der er direktør i Danske Lotteri Spil.

Vindertal, Lotto, 15. april:

4, 8, 10, 12, 13, 17, 27

Tillægstal, Lotto, 15. april:

6

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.