To kvinder stjal for 380 kroner i SuperBrugsen: Da de kørte væk i bil, gjorde personalet noget genialt

Nyheder
Foto: Shutterstock
To kvinder stjal færdigretter for 380 kroner i SuperBrugsen.

Lige nu læser andre også

Der er ikke nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker af og til er vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri, tyveri eller direkte voldsomme episoder.

Tyveri i detailhandlen er et alvorligt problem, der rammer butiksejere over hele landet, og det blev der sat en streg under mandag aften. Her blev to kvinder taget i et forsøg på at stjæle mad fra SuperBrugsen på Jomfrustien i Haderslev.

Det skriver JydskeVestkysten.

De to sultne forbrydere, som er en 42-årig og en 39-årig, forlod forretningen uden at betale for deres varer, som bestod af fire færdigretter til en samlet værdi af 380 kroner.

Det stopper dog ikke her.

Hændelsen tog nemlig en drejning, da de to kvinder forsøgte at undslippe i en personbil.

Takket være det opmærksomme personales hurtige reaktion blev bilens nummerplade noteret, og politiet blev kort derefter oplyst omkring, hvad der var sket.

De to kvinder nu er sigtet for overtrædelse af straffeloven.

Dette er endnu en af de episoder, der kaster lys over de problemer, de danske dagligvarebutikker står over for. Flere købmænd er begyndt at gøre forskellige tiltag, som har til formål at forhindre de mange butikstyverier.

Nyt tiltag virker i Meny

Meny i Bogense har oplevet et fald i antallet af butikstyverier efter en periode med betydelige tab.

Sidste år blev butikken plaget af tyverier, hvor tyve især gik efter og slap afsted med dyre varer som whisky, cognac, og oksemørbrad.

I lyset af disse hændelser valgte købmand Peter Ploug Kierkegaard at ty til et drastisk tiltag for at komme de mange tyverier til livs.

Det kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig