Chokerende episode i NORMAL vækker opsigt

01/03/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
NORMAL er kendt for billige produkter.

Mest læste i dag

Detailhandlen kæmper en konstant kamp for at tiltrække kunder til de fysiske butikker, da flere og flere er begyndt at handle online.

Derudover står de også over for en anden udfordring, som er noget mindre retfærdig end kampen mod online-butikker - nemlig butikstyveri.

Det store problem, som ser ud til at være en evig udfordring for butiksejere, går langt ud over de umiddelbare økonomiske tab, som ellers gør ondt nok i forvejen.

Butikstyverier skaber mistillid mellem butik og kunde, som kan påvirke den generelle kundeoplevelse negativt og øge omkostningerne for alle, da butikkerne er nødt til at investere i sikkerhedssystemer og -foranstaltninger for at beskytte deres varer.

Problemet med butikstyveri er ikke nyt, men det er konstant under udvikling, hvilket kræver en løbende indsats fra både butikker og retshåndhævende myndigheder for at holde trit.

Stjal for 4.500 kroner i NORMAL

Onsdag eftermiddag skete der noget chokerende i Kolding Storcenter, som nu stjæler overskrifter, da to butikstyve gik efter noget så hverdagsagtigt som parfume og deodoranter.

Sådan skriver JydskeVestkysten.

De to gerningsmænd slap væk med varer til en værdi af over 4.500 kroner fra en Normal-butik, som de altså ikke fik betalt for.

Vicepolitiinspektør, Mikkel Ross, fra Sydøstjyllands Politi udtrykte overraskelse over, at det var muligt at stjæle for så stort et beløb fra en Normal-butik:

"Med de priser, de har i Normal, er det da noget, hvis man kan stjæle for så meget", siger han.

Selvom der ikke foreligger noget konkret signalement af de to mænd, er de blevet fanget på butikkens videoovervågning. Sydøstjyllands Politi er i fuld gang med at gennemgå disse optagelser for at identificere og pågribe gerningsmændene.

Anbefalet til dig