To nye millionærer i weekenden: Vinderkuponerne købt i præcis samme område

24/07/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det danske sommervejr viste sig fra sin våde side i weekenden, men et par danskere (i samme område) har nok alligevel følt, at solen skinnede på dem.

Mest læste i dag

Nogle ting ændrer sig aldrig: Den danske sommer er lunefuld – og hver eneste weekend byder Lotto på nye millionærer takket være Millionærgarantien.

I den forgangne weekend kom Millionærgarantien på besøg i udkanten af Hovedstaden.

De to vindere af Millionærgarantien har denne gang det til fælles, at de begge er bosat i det nordvestlige hjørne af Storkøbenhavn.

  • Den første millionærvinder havde spillet 10 rækker med Joker via sit PLUS-abonnement. Der var ingen yderligere gevinster på kuponen, så kunden modtager 1.000.000 kroner.

  • Den anden millionærvinder havde spillet med via sin mobil. Heller ikke her var der yderligere gevinst, og kunden modtager derfor også 1.000.000 kroner.

Ved lørdagens Lotto trækning ramte ingen plet på de syv magiske tal, og derfor stiger Lotto puljen nu for tredje uge i træk. Således er puljen oppe på svimlende 13 millioner kroner, når der igen på lørdag trækkes vindertal. Det oplyser Danke Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke. 

Lotto, vindertal, 22. juli

9, 18, 20, 23, 24, 28, 35

Lotto, tillægstal, 22. juli

7

Anbefalet til dig