To personer parkerede varevogn ved Jem & Fix: Så fangede videoovervågningen rystende handling

Nyheder
Foto: Jem & Fix
Foto: Jem & Fix
Nu efterlyses der vidner.

Mest læste i dag

En snedig operation under dækket af nattens mørke fandt sted lørdag aften, da to tyve målrettet og metodisk plyndrede Jem & Fix på Saturnvej i Lemvig for en betydelig mængde brændstof.

De to gerningsmænd ankom i en hvid varevogn og gik direkte til værks, alt imens de blev filmet af butikkens videoovervågning.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Torben Ladefoged, politikommissær ved Holstebro lokalpoliti, har delt detaljer om episoden med TV Midtvest, og beskriver hvordan tyvene behændigt formåede at bemægtige sig intet mindre end 127 flasker fyldt med kaminvæske. Hver flaske rummede 20 liter væske, hvilket bringer det samlede udbytte op på en svimlende mængde af 2540 liter brændstof, stjålet inden for få minutter.

Overvågningsbillederne fra gerningsstedet afslører, at mændene, med ro og præcision, strakte sig over butikkens hegn for at få fat i de eftertragtede flasker. Efter at have sikret sig den værdifulde last, forsvandt de sporløst i natten med deres bytte.

Selvom politiet endnu står uden konkrete mistænkte i sagen, er efterforskningen i fuld gang, og myndighederne appellerer nu til offentligheden om hjælp. Enhver, der har observeret mistænkelige aktiviteter eller personer i nærheden af Jem & Fix mellem kl. 21.42 og 21.50 lørdag aften, opfordres til at træde frem.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig