To teenagere smadrede bil ved Meny: Vent til du læser deres 'sjove' forklaring

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To teenagere smadrede en bil, der var parkeret med Meny.

Mest læste i dag

Natten til torsdag valgte to unge mænd, en 17-årig og en 19-årig, at smadre en bil, der var parkeret ved Meny.

Ifølge Sydøstjyllands Politi har de to unge herrer, der kommer fra fra Almind og Dronninglund, forvoldt alvorlig skade på Peugeot 308, der var parkeret Meny på Galgebjergvej.

Det skriver Fyens.dk.

Vicepolitiinspektør, Mikkel Ross, beskriver over for mediet, hvordan de to unge mænd, kort efter midnat, smadrede alle bilens ruder, hoppede på taget, forruden.

"Bilen er helt ødelagt," udtaler han.

Episoden er i sig selv chokerende og uforståelig, men forklaringen fra de to unge mænd gør det ikke ligefrem lettere at forstå, hvorfor de valgte at smadre bilen.

De to gerningsmænd forklarer, at de gjorde det for sjov, og at det ikke skal tolkes som et angreb mod ejeren af bilen:

"De syntes åbenbart, det var sjovt, så derfor gik de løs på køretøjet. Det er ikke i berigelsesøjemed, og der er ikke noget, der tyder på, at de har en relation til ejeren af bilen", lyder det fra Mikkel Ross.

Efter at have gennemtæsket den uskyldige Peugeot 308, kørte de to unge mænd væk på en knallert. Dog gik der ikke længe, før hundepatruljen fandt frem til dem, hvorefter de blev kørt ind på politistationen til afhøring.

De to mænd er nu blev sigtet for to ting - hærværk og at køre to på én knallert.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig