Tog danskerne med storm i X Factor: Nu raser hun mod TV 2

Nyheder
Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix
Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix
Den gamle arbejdsplads får ikke ligefrem ros af den tidligere X Factor-dommer

Lige nu læser andre også

TV 2 har ikke udviklet sig i takt med verden.

Sådan lyder kritikken fra Pernille Rosendahl, der har været dommer i det evigt populære sangprogram, som hun nu raser imod.

Programmet rullede over skærmen for første gang i 2008, og siden da har det været en stor succes.

Men siden 2008 har verden udviklet sig meget, og Pernille Rosendahl mener ikke, at programmet har udviklet sig i takt med verden.

I Berlingskes podcast 'Østergaards salon' kalder hun programmet for ‘gammeldags’ og forklarer, hvorfor hun mener, at programmet ikke følger med den tid, vi er i:

“Det ender tit med, at mændene sidder og laver highfive hen over hovedet på den kvindelige dommer. Det kommer lidt til at fremstå som om, den feminine energi ikke er noget værd”, udtaler Pernille Rosendahl i podcasten, skriver HER & NU.

Og netop den problematik, Pernille Rosendahl peger på, har man allerede nu imødekommet i den britiske udgave af programmet, hvor der sidder fire dommere - to mænd og to kvinder.

I podcasten beskriver hun, at det er den ligevægt, det danske program mangler, og at det er sværere at lave alliancer ved dommerbordet.

Det er endnu uvist, hvem der skal sidde ved bordet i den kommende sæson af X Factor, samt hvor mange, der skal sidde ved dommerbordet.

Kwamie Liv har udtalt, at hun ikke vil være at finde ved dommerbordet, mens både Thomas Blachman og Simon Kvamm ikke har svaret på, om de fortsat vil indtage deres plads ved dommerbordet.

Anbefalet til dig